joi, noiembrie 22, 2007

nu ma mai suport! ascult doar melodii soptite poate or sa ma aduca mai apropae de visele mele, care sunt asa de multe in ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ele. dorm prea mult. mi-e foarte sila sa ma duc la scoala in ultimul timp. cum e posibil ca dupa doi ani si ceva de facultate sa pot sa numar pe degetele de la o mana persoanele cu care chiar vorbesc? acasa nu fac nimic. ma tot conving in fiecare zi (de fapt incerc) sa ma apuc de citit serios dar apoi imi revine gandul cu 'mai e timp' si ma las pagubasa.
ieri intr-adevar a fost o zi plina, cu facultate, cursuri, seminarii, chiar si o conferinta (duamne dumnezeule!), cafele in oras cu fetele, cartofi prajiti la resou! acasa (incredibil) si azi ma simt ca si cum as fi fost batuta 5 ore cu ranga in cap.
imi doresc sa vina cineva la mine si sa-mi zici 'stai linistita, n-ai luat-o pe campuri, esti inca normala' pentru ca eu simt ca o iau razna in fiecare zi tot mai mult.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stai linistita, n-ai luat-o pe campuri, esti inca normala!

ZuZa spunea...

stai chill,esti perfect normala!sincer ash vrea sa vb cu tine..da`mi te rog add la pathethic_gorgeous ...

Vlad_Anghel spunea...

So, numele meu este Vlad si nu stiu sigur cum am ajuns pe blogul tau sau la articolul asta dar cred ca ar trebui sa iti organizezi intr-un fel timpul disponibil pe care il ai si vei vedea ca functioneaza. Cel putin la mine merge! ;)

Anonim spunea...

Eu cred ca esti normala:)

 

Excess | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates