duminică, martie 19, 2006

wake me up when september ends

well...prima zi cu soare dupa o luna de nori, ploaie si noroi pana in gat. viata nu e cat de poate de roz da o nuanta rozalie tot capata. cred ca soarele e de vina. am trecut peste niste zile de framantari continue, in care am inceput sa cred ca ceva e in neregula cu creierul sau capacitatea mea de a intelege. renuntasem demult la ideea mea cum ca nu as sti cum sa fiu prietena asa ca nu ma mai gandeam la asta si a aparut o...chestie as putea sa spun pentru ca altfel nu as putea sa o denumesc. da, sunt nebuna, ciudata si dificila, but in a comfortable way. acum orice as face nu ma mai pot schimba si dupa 4 ani jumate ar fi trebuit sa fie evidenta atitudinea si caracterul meu. daca in schimb nu a fost evidenta, ei bine, as fi ascultat oricand si orice. da?! ai inteles?! sa mai zic o data? ar fi trebuit sa-mi spui direct ce vroiai sa-mi spui, fara sa te intereseze ce atitudine afisam eu. da?!
de acum inainte oricum va trebui sa facem compromisuri ca se reusim sa pastram prietenia, si sa terminam cu inchipuirile, si sa intelegem si sa cunoastem the facts and how they really are.
eu sunt emotiva si sensibila. eu plang des. eu ma framant din nimicuri, ma consum. eu pot sa-mi fac timp, sunt tot timpul disponibila, poti sa-mi spui, dar in momentul in care eu urlu si plang si is disperata si ma framant ca is singura si ca sorin se joaca cu mintea mea si primesc un in fine....da, si atunci trec cu vederea si sunt emotiva si sensibila si plang si ma framant si ma consum. trebuie sa intelegi ca asa sunt eu...da?! :>

1 comentarii:

Anonim spunea...

o nuanta rozalie tot capata. cred ca soarele e de vina.

da, ai dreptate, azi soarele avea o lumină cu totul aparte. m-am şi dus să fac câteva fotografii, la Gara Obor, şi ca să vezi, m-a prins poliţia şi mi-a confiscat două filme de diapozitive. asta după ce am încercat să fug dar am dat într-o stradă fără capăt :)

 

Excess | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates